Wij zijn Veelers Agra Service. Ons bedrijf bestaat uit een team van 4 gemotiveerde en gecertificeerde medewerkers die beschikken over VCA & Spuitlicentie, met daarnaast enkele oproepkrachten.

Ook hebben we de beschikking over een goed en degelijk gekeurd machinepark, dat regelmatig wordt aangevuld met de nieuwste technieken. Tot onze klanten kring behoren: agrariërs, aannemers, burgers, collega loonbedrijven, hoveniers, landschapbeheerders en overheden.

 

Loonbedrijf Veelers is in 1988 opgericht, Erik Veelers is in dat voorjaar begonnen met het spuiten van grasland en maïs voor landbouwers in de omgeving van St. Isidorushoeve. Eerst heeft hij nog een paar jaar halve dagen bij loonbedrijf Laarman gewerkt, maar naar verloop van tijd werden de werkzaamheden van Veelers uitgebreid met de handel, transport en strooien van compost. In de zelfde periode werden ook andere (agrarische)aktiviteiten opgepakt.

In 1996 werd door Veelers als een van de eerste loonbedrijven in Nederland een sensorgestuurde spuit op een quad gekocht. Hiermee werd onkruid op trottoirs in Haaksbergen en omliggende gemeenten bespoten. Omdat er voor het laden van compost een kraan aanwezig was is het grondverzet er langzamerhand bijgekomen.

In 2004 is de eerste vaste medewerker in dienst getreden. Het huidige bedrijf heeft naast Erik Veelers nog 3 vaste medewerkers en enkele oproepkrachten in dienst, om alle werkzaamheden te voldoen.